hier bent u:  Informatie » Bibliotheek

Bibliotheek

Onze school heeft een goede relatie met de centrale bibliotheek aan het Wilhelminaplantsoen.
Wij zijn daar op woensdag, donderdag of vrijdag welkom, zodat de groepen die dat willen, over de jeugdafdeling kunnen beschikken.

Naast het lenen en lezen van boeken, raken de kinderen ook vertrouwd met het computer- opzoeksysteem, CD-i en Internet. Het is voor alle groepen ook mogelijk om een wisselcollectie te lenen (meerdere boeken met dezelfde titel). Voor een groot schoolproject levert de bibliotheek altijd boeken, dvd's, etc.

De boekencollectie op school is in vergelijking met de bibliotheek natuurlijk beperkt. Daarom kan ieder kind in de bibliotheek boeken lenen om te lezen of om ze te gebruiken bij het maken van werkstukken. Lezen is voor kinderen erg leerzaam. Een leuk boek lezen is en blijft een feest en lid zijn is voor kinderen gratis!