hier bent u: nieuws

Vacature voor: directeur

18 dec. 2017

 

Salarisschaal: DB conform de CAO richtlijnen
Werkterrein: Management 
Activiteiten: Beleid voorbereiden, ontwikkelen, implementeren en evalueren, coördinatie van activiteiten en processen
Werktijdsfactor: 0,8-1,0 FTE
 

Omgeving

De St. Vitusschool is een levendige basisschool in Bussum met ruim 300 leerlingen en 28 medewerkers. We zijn een zogenaamde “eenpitter” en opleidingsschool in het bijzonder onderwijs met een sterk en divers team. Wil je meer weten, neem dan een kijkje op onze website www.stvitusschool.nl.
 

Waar zijn we naar op zoek? 

 

Profiel

Je bent een gedreven leider met geruime ervaring in het primair onderwijs en een duidelijke visie op de toekomst. Je bent een verbinder, analyserend en je communiceert helder. Je werkt op de achtergrond als dat kan en je treedt op de voorgrond als dat moet. 
 

Beleid

Je houdt je continu op de hoogte van de ontwikkelingen in het primair onderwijs, zowel op didactisch als organisatorisch gebied. Je weet je visie goed over te brengen, en je werkt het liefst samen om de onderwijsmethodes te verbeteren en aan te passen aan de toekomst, en om de kwaliteit van de school continu te verhogen. Je onderschrijft de missie van onze school (http://www.stvitusschool.nl/onze-school).
 

Organisatie en team

Je stimuleert leerkrachten in hun loopbaanontwikkeling. Je stelt een school- en personeel-ontwikkelplan op, om het toekomstgericht schoolbeleid vorm te geven en uit te dragen. Je behoudt en versterkt samen met het team onze positie als opleidingsschool. Je formuleert beleid om onze leerlingbegeleiding en brede zorg op minimaal het huidige niveau te houden.
Je weet goed raad met onderwijskundige en bedrijfsvoeringprocessen en je bent in staat om, samen met het schoolbestuur, de begroting van de school op een verantwoorde en op een vooruit denkende manier vorm te geven. Daarnaast werk je nauw en gedreven samen met andere zelfstandige scholen in Bussum om van elkaars kennis en kunde gebruik te maken.
 

Communicatie

Je bent het natuurlijke, laagdrempelige aanspreekpunt voor ouders met een luisterend oor. Je hebt goed en frequent contact met de gemeente, en je draagt de kwaliteit en aantrekkelijkheid van onze school in Bussum en omstreken uit.
 
Klik hier voor een meer gedetailleerde functiebeschrijving en competentieprofiel.
 
Klik hier voor de sollicitatiecode.

Ben jij die inspirerende en verbindende persoonlijkheid die wij zoeken met een duidelijke visie op ons onderwijs voor nu en in de toekomst? Stuur dan voor 3 januari 2018 je sollicitatie per mail naar bestuur@stvitusschool.nl. Voor eventuele vragen kun je mailen of telefonisch contact opnemen met de voorzitter van het bestuur Linda de Jong (tel. 06-29026425).
zoek