hier bent u: nieuws » ViJos gefeliciteerd!

ViJos gefeliciteerd!

02 juli 2018
Zaterdag 31 juni en zondag 1 juli is de muziekvereniging ViJos op concours geweest in Duitsland.
In het plaatsje Rastede werden een aantal Europese verenigingen bij elkaar gebracht, om daar hun muziek en hun parades te tonen aan het publiek.

Beide geledingen van ViJos hebben het uitstekend gedaan! ViJos heeft 83,84  punten behaald en jong ViJos heeft  80,06  punten behaald.

Er zijn nog steeds een flink aantal kinderen van de St Vitusschool verbonden aan de vereniging. In de jaren 50 is de vereniging ontstaan uit de St Vitusschool en de Jozefschool. Vandaar de naam ViJos. Naast het maken van muziek vinden de kinderen (en de volwassenen) er gezelligheid en vriendschap. Dit jaar bestaat ViJos 60 jaar en om dan zo een mooie prestatie neer te zetten is natuurlijk fantastisch!

Gefeliciteerd!