Nieuwsbrief Extra nieuwsbrief: Sinterklaas

Schoen zetten.

De kinderen mogen op dinsdag 28 november en woensdag 29 november hun schoen meenemen naar school of er wordt een schoentje gemaakt in de klas. Op woensdag 29 november wordt deze gezet. Op donderdag 30 november vinden de kinderen hun schoencadeautje.

Brengen van surprises.

De kinderen van de groepen 5 t/m 8 maken voor elkaar een mooie surprise en een gedicht.
Op vrijdagmiddag 1 december van 15.00 uur tot 15.30 uur en op maandagochtend 4 december tot 08.30 uur mogen de kinderen hun surprise in de aula zetten. Let erop dat de surprise bij de juiste klas wordt gezet.
Op maandagochtend 4 december zijn alle ouders tussen 8.30 uur en 09.00 uur van harte welkom om de surprises te komen bewonderen.

Sinterklaas bezoekt St. Vitusschool.

Dinsdag 5 december verwachten wij een bezoek van Sinterklaas bij ons op school. Wij vinden het leuk als u samen met ons en de kinderen Sinterklaas wilt ontvangen. Vanaf 08.15 uur is er al gezellige Sinterklaasmuziek op het schoolplein, waaronder ook een koortje onder leiding van meneer Kees.
Sinterklaas zelf komt tussen 8.30 uur en 08.45 uur op school aan, dus zorg dat u op tijd bent!
Let op! De kinderen verzamelen bij de eigen leerkracht op het plein. Elke groep heeft een vaste plek. Dus breng uw kind(eren) naar de eigen leerkracht. Ouders kunnen zelf bij het lokaal van juf Dunja (eendenvijver) en/of juf Marjolijn (schaapskooi) staan, zodat de kinderen het goed kunnen zien.

De school zorgt deze dag voor eten en drinken, dus een 10-uurtje hoeft niet meegenomen te worden.

Voor alle groepen duurt de schooldag tot 12.30 uur. Informeert u, indien van toepassing, ook de naschoolse opvang?

Versiermateriaal Sinterklaas.

Werkt u bij een bedrijf waar het versiermateriaal voor Sint na de feestdagen wordt weggegooid dan hebben we daar als school interesse in. Graag wel in goede staat en zonder reclame of bedrijfslogo.

Bedankt!

Tot slot willen wij nogmaals alle creatieve en enthousiaste ouders bedanken die geholpen hebben bij het versieren van de school. Het resultaat mag er zeker zijn. Wij waren blij verrast door de grote opkomst!

We hopen ook dit jaar weer op een leuk en gezellig Sinterklaasfeest!