NUMMER 1, 14 AUGUSTUS 2020

Beste ouders,

Maandag 17 augustus gaat de school weer open en begint het nieuwe schooljaar. Vandaag hadden we met het hele team de startvergadering en hebben we alle belangrijke zaken doorgesproken. We hebben er allemaal heel veel zin in en zijn er helemaal klaar voor. Hopelijk heeft u allemaal een fijne vakantie gehad en heeft uw kind er ook zin in om weer te beginnen.

I.v.m. corona is het belangrijk dat we ons samen aan deze regels en afspraken houden: 

 • Ouders mogen niet de school in en niet het plein op. Daarom sluiten we de straat weer af. Kinderen uit de groepen 1, 2 en 3 worden door hun leerkracht op het plein opgevangen. De kinderen uit de groepen 4 t/m 8 mogen vanaf 8.20 uur tot 8.30 uur meteen naar hun klas toelopen. Om ook als ouders de veilige afstand tot andere volwassenen te houden is het belangrijk dat u meteen nadat uw kind het hek in is gelopen naar huis gaat en NIET buiten op straat blijft staan. Denk ook aan de anderhalve meter afstand!
 • De overblijf is vanaf maandag ook weer voor alle kinderen toegankelijk. Mocht u uw kind willen laten overblijven (tegen betaling), dan kan dat gewoon. In de bijlage vindt u het inschrijfformulier. U kunt dat uitprinten en in de groene brievenbus op het plein stoppen. Ik zorg dat het maandag bij Philippo komt. De overblijf is er op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. (Voor de kleuters is er op vrijdag GEEN overblijf mogelijk). Zij zijn vrij op vrijdagmiddag.
 • De kleuters en de kinderen van groep 3 verzamelen tussen 8.20 en 8.30 uur op de vlonders op het schoolplein bij hun leerkracht. De kinderen moeten op de vlonder gaan zitten tot iedereen er is en gaan om half negen samen met hun leerkracht naar binnen. 
 • De kinderen van groep 4 t/m 8 mogen bij het begin van de school door de volgende deuren naar binnen en buiten gaan:

Zij-ingang:  (bij de Poezenmand) de twee groepen 3 naar binnen 

Hoofdingang: Vossen, groep 4, groep 6 en groep 8

Zij-ingang (naast eendenvijver): eenden en groepen 5

Noodtrap: (bij het grote fietsenhok ) groep 6-7 en 7

 

Gymnastiek:

U ontvangt u deze week van de leerkracht een overzicht wanneer uw kind gym heeft. A.s. maandag moeten de volgende groepen in ieder geval meteen hun gymspullen meenemen:

 • Groep 4 Barbara en Annemarie
 • Groep 3 Anne
 • Groep 3 Priscilla
 • Groep 7 Veronique en Nicole
 • Groep 5 Jenny en Anita
 • Groep 6-7 Jasmijn.

1x Per maand krijgt uw kind op woensdag judoles.

 

Overblijf:

We zoeken nog mensen die willen helpen bij de overblijf in één van de kleutergroepen. U kunt zich aanmelden via planbureau@philippo.nl

 

Vragen aan de leerkracht:

We vinden het fijn als u zoveel mogelijk met de leerkracht communiceert via de Parro app. Dit is omdat ouders vanwege corona nog niet de school in mogen de snelste en handigste manier. Na schooltijd even bellen kan natuurlijk ook.

 

Nieuwsbrief:

U ontvangt de nieuwsbrief voortaan op maandag.

Ambulante dagen directie:

 • Maandag is Mieke vrij. 
 • Vrijdag is Marjon vrij.

We zien er naar uit alle ouders en kinderen maandag weer terug te zien bij het hek bij de school en hopen op een fijn schooljaar voor iedereen.

Met hartelijke groeten, mede namens het team,

Marjon Dries