NUMMER 14, 9 februari 2021

Beste ouders,

⛄️❄️☃️❄️⛄️❄️☃️❄️☃️❄️☃️❄️☃️❄️☃️❄️☃️❄️☃️❄️☃️❄️☃️❄️☃️
Wat fijn dat bijna alle kinderen er vandaag weer waren!!  
En goed dat iedereen zoveel mogelijk lopend naar school kwam. Lastig momentje was dat het slot van het hek zat vastgevroren. Maar gelukkig loste Mohamed dat op om 10 uur.
Als u met de auto komt, parkeer of stop dan niet midden op straat voor het hek om uw kind te laten uitstappen, maar doe dat verderop. Keer ook niet om met uw auto 🚘 in de Vitusstraat i.v.m. de veiligheid van de andere kinderen en ouders.


Kinderen met een snottebel of koorts mogen niet naar school, dus check uw kind hier geregeld zelf op.

De sneeuw is heerlijk, maar brengt ook veel nattigheid de school in. Daarom het verzoek uw kinderen een paar extra schoenen/pantoffels mee te geven die op school mogen blijven. Iedereen kan dan zijn natte sneeuwschoenen/laarzen op de gang bij de kapstok uitdoen.

Een aantal kleuters had over de gewone kleding ook een skibroek. Realiseer u wel dat het heel lastig is als uw kind buitenspeelt en naar de wc moet, om op tijd zoveel kleren zelf uit te doen!

Kinderen mogen hun slee (voorzien van hun naam) meenemen en deze stallen in het fietsenhok, dat nu toch even niet gebruikt wordt.

Helaas mogen we van de veiligheidsraad nog niet gymmen in de gymzaal omdat die buiten school is. Hopelijk wordt dit besluit snel teruggedraaid. U hoort hier meer over van de leerkracht via de parro-app als dit wel weer mag.

Reminder: ouders uit groep 6-7, 7 en 8, geeft u uw kind dagelijks een schoon mondkapje mee?

Tot zover mijn mededelingen over de eerste schooldag. Tot morgen!

Met hartelijke groet, Marjon Dries