NUMMER 20, 12 april 2021

Pasen op school:
Donderdag voor Pasen werden alle kinderen getrakteerd op een heerlijk chocolade-ei van de ouderraad. Eerst nog even zoeken, maar uiteindelijk had iedereen er eentje gevonden. Ook werden alle teamleden verrast met een vrolijk lentebloemetje. Wat hebben we toch een fijne ouderraad!!! Hartelijk dank dames van de Ouderraad. De kinderen van de groepen 3, 4 en 5 hebben prachtige paaskaarten gemaakt voor onze buren in de Sint Vitusstraat en de Kapelstraat en deze zelf bezorgd. Door alle coronamaatregelen ervaren de buren bijvoorbeeld meer parkeeroverlast van ons als school. En dan geldt het spreekwoord: een goede buur is beter dan een verre vriend.

Schoolfruit:
Deze week hebben we komkommer, mandarijn en appel als schoolfruit.

Sportdag:
Woensdag 12 mei staat de sportdag gepland. Hiervoor hebben we ouders nodig om te helpen. Zodra de persconferentie dinsdag is geweest weten we meer qua organisatie. Woensdag 14 april  gaat er een Parro app uit voor ouderhulp. Helpt u ook mee? Koffie en thee is deze ochtend uiteraard in voldoende mate aanwezig.

Schoolvoetbal:
De inschrijving voor het schoolvoetbal is gesloten en we hebben 6 jongens teams en 4 meisjes teams. Gelukkig hebben sommige teams ook al 2 begeleiders. Eind april/ begin mei krijgen we een mail van de schoolvoetbal commissie om te horen of het schoolvoetbal definitief zal doorgaan. Dan zal dat plaats gaan vinden in juni. We zullen dan met data komen en begeleiders gaan werven. Dus “fingers crossed” dat het zal doorgaan voor de kinderen. Nog even geduld dus.

Jeugdsport- en cultuurfonds iets voor uw kind?
Hierbij wil ik u informeren over het bestaan van het Jeugdfonds Sport en Cultuur, voor ouders met een inkomen onder 120 % van het sociaal minimum. Dankzij dit fonds kunnen o.a. zwemlessen, danslessen, muzieklessen, sportclubs en scouting voor kinderen gedeeltelijk of volledig vergoed worden.

Marta Turel is een schoolmaatschappelijk werker bij Versa Welzijn en zij kan de aanvraag voor u in orde maken. Ook als u twijfelt of u in aanmerking komt mag u vrijblijvend contact opnemen met haar. Zij staat u graag te woord. Wij hoeven als school niet geïnformeerd te worden over een eventuele aanvraag, dus uw privacy blijft hierin gewaarborgd.

U kunt Marta bellen op 06-30179535 (ma t/m do 8.30 tot 12.30 uur) en mailen op mturel@versawelzijn.nl

Belangrijke dagen:
14-4: Studiedag, aanstaande woensdag, alle groepen vrij
18-4: Juf Marjolein Bausch jarig
20-4: Start van de centrale Cito eindtoets voor groep 8
21-4: Dag 2 van de centrale eindtoets
22-4: Dag 3 van de centrale eindtoets
26-4: Start van de meivakantie
09-5: Einde van de meivakantie