NUMMER 4, 5 oktober 2021

Beste ouders,

Vandaag was het de dag van de leraar…….en wat zijn we verwend als team. Allereerst kregen alle teamleden een lekker gebakje, een bosje rozen voor op het bureau en een boekenbon namens het bestuur. Daarnaast had ook de ouderraad een verrassing. Voor alle teamleden stond er een doosje bloembollen. En er was een heerlijke taart van de Marnix Academy, waar wij opleidingsschool voor zijn van de Pabostudenten. Ook hadden sommige kinderen iets meegenomen voor hun leerkracht. Echt ontzettend lief.

Het was superfijn dat er zoveel ouders en opa’s en oma’s op het plein kwamen om hun (klein)kind te helpen bij de vossenjacht. En wat gezellig dat we deze feestdag zo samen met u konden vieren.

De leerkrachten werden door mij gekroond, omdat ze nu eenmaal de beste zijn van heel Bussum.

In de bijlage ook het liedje dat we samen met het team zongen op het plein op de wijs van YMCA….

Met hartelijke groet,

Marjon