NUMMER 8, 22 november 2021

Van de directie: 
Gym- en judolessen:
Vanaf deze week starten de gymlessen ook weer. De gymzaal is een grote ruimte waar goed geventileerd kan worden. De judolessen gaan nog niet door, omdat dit echt een contactsport is. We blijven er alles aan doen om de school open te houden, zodat het onderwijs door kan gaan. 

Sinterklaas: 
Al eerder hebben wij u verteld dat Sinterklaas onverwacht samen met de burgemeester onze school heeft bezocht. Jammer genoeg waren op dat moment niet alle kinderen op school. Gelukkig staan er nog meer leuke Sinterklaasmomenten gepland de komende tijd: 

  • Aanstaande woensdag, 24 november, mogen alle kinderen hun schoen op school zetten. Omdat de kinderen van de Poezenmand dan nog in quarantaine thuis zijn hebben we even met de hoofdpiet overlegd. Zij mogen gelukkig op een later moment hun schoen zetten in de klas.
  • In de groepen 5  t/m 8 zijn inmiddels de lootjes getrokken en kunnen alle kinderen aan de slag met het maken van een surprise. De surprises kunnen vanaf woensdag 1 december naar school gebracht worden. In de aula worden ze dan, zoals ieder jaar, allemaal tentoongesteld. Wij zullen hier foto’s van maken en de surprisetentoonstelling via de Parro-app met u delen.

Vrijdag 3 december wachten wij in spanning af of de Sint onze school zal bezoeken. Die middag zijn alle kinderen vanaf 12 uur vrij.

Kinderpostzegelactie:
Omdat wij als school al meer dan 29 jaar meedoen aan de kinderpostzegelactie ontvingen wij dit jaar een gouden certificaat. 

Hoe bepaal je wat je kind mag kijken?  
Kinderen zien soms extreme beelden op sociale media of willen naar gewelddadige films of series kijken. Maar hoe bepaal je als ouder waar je kind aan toe is? Via deze link kunt u het artikel uit de Kidsweek lezen. 

Belangrijke dagen: 
21-11: juf Wil jarig 
24-11: schoen zetten op school 
29-11: juf Maria Teresa jarig 
03-12: Sinterklaasfeest, alle kinderen zijn om 12 uur uit 
07-12: (uitgestelde) voorleeswedstrijd groepen 7 en 8 
11-12: juf Mariska jarig 
15-12: juf Chantal jarig