BUSSUM – Een dag met een lach en een traan voor het Bussumse St. Vitusschool: de school houdt op 28 juni een feestje omdat het een kwart eeuw bestaat, maar neemt dezelfde dag afscheid van twee vaste leerkrachten. 

Het gaat om leerkrachten Wim Haverkort en Eveline Weers, ze gaan met pensioen na zeker 42 jaar voor de klas te hebben gestaan. Haverkort was zelfs sinds de St. Vitusschool begon leerkracht op de school en zag vele jongeren groot worden en later met hun kinderen terugkeren op het schoolplein. 

De St. Vitusschool roept leerlingen, oud-leerlingen, leerkrachten, oud-leerkrachten en alle andere betrokken uit om op 28 juni afscheid te nemen van de vertrekkende leerkrachten. Het jubileum en afscheid wordt gevierd van 16.30 tot 20.00 uur. Van te voren aanmelden is niet nodig.

Lees het volledige artikel hier.