NUMMER 5, 8 januari 2024

Van de directie:
Allereerst wil ik u en uw gezin het allerbeste wensen voor het nieuwe jaar 2024. Na een kletsnatte maar heerlijke kerstvakantie zijn we vandaag weer fijn begonnen. Gelukkig waren (bijna) alle kinderen weer aanwezig.  

Parkeren bij school:
Vandaag hoorde ik dat een aantal ouders in december een bon gekregen had i.v.m. parkeren zonder te betalen bij de school. Voor negen uur ‘s ochtends is het parkeren gratis, maar na 9 uur moet iedereen gewoon betalen. De gemeente wil hier geen uitzondering voor maken. Daarom het advies, kom uw kind lopend of op de fiets brengen. Komt u toch met de auto, parkeer deze dan in de zone waar u niet hoeft te betalen, of betaal gewoon dagelijks een parkeertransactie.

Ouders en Co:
Woensdag 10 januari is er weer een bijeenkomst “Ouders en Co” voor peuters van 2-4 jaar en hun ouders. Komt u ook gezellig langs met uw peuter om een sneeuwpop te knutselen? We beginnen om 8.30 uur. Het duurt tot maximaal 9.30 uur.

Op tijd beginnen: een mooi voornemen voor 2024!
We vinden het fijn als iedere groep op tijd kan beginnen met de lessen. Om 8.20 uur gaat de deur open en mag u samen met uw kind naar  binnen. Om 8.30 uur beginnen alle lessen. Helpt u uw kind om voortaan elke dag op tijd te komen? 

Citotoetsen groep 3 t/m 7:
29 januari beginnen de Citotoetsweken. In deze periode kan er geen vrij gegeven worden. De toetsen worden nl. klassikaal afgenomen. Mocht er toch een dokters- of tandartsbezoek nodig zijn, stem dan eerst even af met de leerkracht. Het zou jammer zijn als uw kind de toetsen van die dag mist nl.  

Nationale voorleesdagen:
Van 24 januari t/m 3 februari zijn de nationale voorleesdagen. Uiteraard doen we hier als taalrijke school aan mee. De werkgroep taal zal u hier verder over informeren via de Parro-app.  

Van Versa Welzijn:
Er zijn weer drie nieuwe cursussen waar uw kind aan kan deelnemen bij Versa. In de 3 bijlagen leest u er alles over.
Kookles
Kids Kunstklas
Haakles

Belangrijke dagen in januari:
10-1: Ouders en Co, thema sneeuwpop maken voor peuters van 2-4 jaar
12-1: Priscilla jarig 
16-1: MR vergadering
18-1: John jarig 
18-1: Informatieavond Voortgezet Onderwijs voor de groepen 8
24-1: Start van de nationale voorleesdagen t/m 3-2 
25-1: Bestuursvergadering